Hamsterim : )

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Geri git   Hamsterim : ) > Hamster Kafes ve Aksesuarları

Cevapla
Seçenekler Stil
  #1  
Okunmamış 02-28-2015, 10:27 PM
Junior Member
 
Üyelik tarihi: Feb 2015
Bulunduğu yer: Türkiye,İstanbul
Mesajlar: 8
Standart Hamster Yuvalığı

Arkadaşlar bu soru hep aklımdaydı.Üyeliğim aktif olunca soruyum dedim.
Ben yıllarca kuş besledim ve yavru aldım ve tabiki kafesinde yuvalık vardı ama internette araştırınca hamster ek yuvalık diye bişey varmış onlar hamster için gereklimidir acaba???
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Okunmamış 03-01-2015, 03:02 PM
HANNA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member
 
Üyelik tarihi: Nov 2013
Bulunduğu yer: AZERBAYCAN,BAKÜ.
Mesajlar: 1,414
Standart

kafesin içinde zaten yuva oluyor.birlikte satılıyorlar.eğer yoksa ayrıca bi yuva almalısınız.kendiniz de kartondn yapa bilirsiniz.
GEREKLİ sorusuna gelince olsa daha iyi olur.hamster kendini güvende hiss eder.mutlu olur.
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Okunmamış 03-03-2015, 09:39 PM
Junior Member
 
Üyelik tarihi: Feb 2015
Bulunduğu yer: Türkiye,İstanbul
Mesajlar: 8
Standart

Yanlıs anladıniz ben hamster evini degil bazi kafeslere takilabilen hamster ek yuvaligini diyorum
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Okunmamış 03-05-2015, 09:31 AM
HANNA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member
 
Üyelik tarihi: Nov 2013
Bulunduğu yer: AZERBAYCAN,BAKÜ.
Mesajlar: 1,414
Standart

bence gereksiz
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Okunmamış 03-07-2015, 01:19 AM
bure82 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Junior Member
 
Üyelik tarihi: Feb 2015
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 24
Standart

Alıntı:
HANNA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kafesin içinde zaten yuva oluyor.birlikte satılıyorlar.eğer yoksa ayrıca bi yuva almalısınız.kendiniz de kartondn yapa bilirsiniz.
GEREKLİ sorusuna gelince olsa daha iyi olur.hamster kendini güvende hiss eder.mutlu olur.
ya benimki ev olarak tünelleri kullanıyordu neyse sorun değil dedim ama tünellere çişde yapmaya başladı bildiğin bir yerini tuvalet olarak kullanıyordu sök yıka tak çok zor iş oda birini çıkarırken bütün tüneller elinde kalıyor bende tünelleri kapattım şimdi zoraki evini kullanıyor ama tünellere tekrar girmek içinde can atıyor üzülüyorumda bir yandan
Alıntı ile Cevapla
  #6  
Okunmamış 03-07-2015, 01:10 PM
HANNA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member
 
Üyelik tarihi: Nov 2013
Bulunduğu yer: AZERBAYCAN,BAKÜ.
Mesajlar: 1,414
Standart

hiç bi şeyolmaz.eski evi orda olduğu için oraya can atıyor.bir az daha kapalı bekletin.
peki tünel olmadan 1ci kata ine biliyor mu?yoksa kefes zaten 1 katlı.
Alıntı ile Cevapla
  #7  
Okunmamış 03-07-2015, 01:49 PM
bure82 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Junior Member
 
Üyelik tarihi: Feb 2015
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 24
Standart

Alıntı:
HANNA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hiç bi şeyolmaz.eski evi orda olduğu için oraya can atıyor.bir az daha kapalı bekletin.
peki tünel olmadan 1ci kata ine biliyor mu?yoksa kefes zaten 1 katlı.
Yok 2 katli ama arada merdiven var tunellere ihtiyaci yok yani katlar arasinda gezmesi icin
Alıntı ile Cevapla
  #8  
Okunmamış 03-08-2015, 10:05 AM
HANNA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member
 
Üyelik tarihi: Nov 2013
Bulunduğu yer: AZERBAYCAN,BAKÜ.
Mesajlar: 1,414
Standart

anladım.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
hamster, yuvalığı

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hizli Erisim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:49 PM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Her hakkı saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz. Hamsterim.com Copyright ©
Protected by vBulletin08/09/2009

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14