![]() |
hamster bloğu
arkadaşlar hamsterlerle ilgili yazıların makalelerin hikiyelerin ve haberlerin bazılarını burda yazıcam takip edebilirsiniz:):):)
|
hamsterleri birçok insan fare diye biliyo oysa hamsterlerin dış görünüşü benzesede iç duyguları hiç benzemiyo
|
iki hamster varmış. birisi tonton biriside karamelmiş
tonton: -havalarda ısınmış dışarı çıksakta gezsek karamel: -çıkamayız ki bizim hayatımız kafes burda olduğu gibi hamsterlerimizin tüm yaşamını kafese mahkum etmeyelim. topun içindede olsa dışarı çıkmalarına izin verelim. ayrıca onlarla ilgilenelim |
doğruuuuuuuu katılıyoruuuum.ben her akşam hamsterimi eve bırakardım.
onun yerine kendimi koyardım ve düşünerdim.acaba bana böyle şöyle yapsaydılar nolurdu?.:confused::confused::confused: bu arada hamsterim artık 2 gündür can çekişiyor.hala nefes alıyor.ölücek. :(:(:(:(:(:(:(:(:( benim hamsterim yaşlı artık.1 yaş 7 aylıktı.gitme zamanı geldi. ayrılmak zor ama ne yapalım. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
başın sağolsun
|
saol.dün can çekişme sona yetdi.bende acı çekerek güzel-güzel bahçeye gömdüm.
:(:(:(:(:( |
senin için çok zor olmuştur.
pamuk öldüğünde ben ne yaparım bilemiyorum |
deney
bir labaratuvarda 3hamster varmış. labaratuvarda hamsterler üzerinde deney yapıyolarmış. bu 3 arkadaşla toplu bir deney yapmışlar. deneyin sonunda hamsterler insanlardan daha güçlü olmuşlar,ve insanlara bu deneylerin sonuçlarını vermişler.:p
|
yaşasın hamsterler
|
Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:12 AM. |